Kuvateksti

Pe 8.3.2024 klo 19
Turengin Liikuntahalli

Guardia Nueva ja (Jarkko Ahola) SOLISTIVAIHDOS SAIRAUSTAPAUKSEN VUOKSI. AHOLAN TILALLA: Tero Harjuniemi ja Jeba Lambert

38 €

Jepa Lambert on suurelle yleisölle tuttu useista TV:n musiikkiohjelmista, kuten SuomiLove ja Elämäni biisi.

Tero Harjunniemi puolestaan nousi julkisuuteen Tuliset Tenorit-kokoonpanossa Pentti Hietasen, Tomi Metsäkedon ja Jyrki Anttilan rinnalla. Tuliset Tenorit esiintyivät myös Janakkalan Musiikkipäivillä v. 2015. Tämän jälkeen Harjunniemi on tehnyt useita rooleja  mm. Kansallisoopperassa.

 Guardia Nueva on suuri viihde- ja tango-orkesteri täynnä pauhaavaa voimaa ja suunnatonta herkkyyttä. Orkesterin musiikillisena runkona on ollut tunteikas tango- ja viihdemusiikki.

Jarkko Ahola oli yleisön ehdoton suosikki Musiikkipäivät ryn esitellessä somessa viihdekonsertin esiintyjävaihtoehtoja

Kuvateksti

La 9.3.2024  klo 15

Turengin liikuntahalli
Loiskis-orkesteri ja Satu Sopanen: Satuja ja TariNoita
5 €


Kuvateksti

Su 10.3.2024 klo 16

Pyhän Laurin kirkko
Waltteri Torikka: Merikannon kauneimmat

30 €

Baritoni Waltteri Torikka ja pianotaiteilija Marko Hilpo esittävät konsertissaan Oskar Merikannon rakastetuimpia lauluja ja ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.

Suomalaisten rakastamat Merikannon "hitit" sekä harvinaiset aarteet kietoutuvat kiehtovaksi, noin tunnin mittaiseksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi. Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat käyneet läpi koko säveltäjän noin 160 laulua sisältävän yksinlaulutuotannon ja rakentaneet kokonaisuuden kunnioittamaan kaikkien aikojen suosituimman suomenkielisen klassisen yksinlaulusäveltäjän monipuolista tuotantoa.

Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat tehneet tiivistä musiikillista yhteistyötä ja pitäneet kymmenisen vuotta ympäri Suomea resitaaleja lied-duona sekä esiintyneet yhdessä myös muissa eri kokoisissa orkesterikokoonpanoissa.
Janakkalan Musiikkipäivät on musiikkijuhlien nimeä kantava yhdistys, joka on toiminut vuodesta 1990 saakka. Konsertit järjestetään talkoovoimin lipunmyynnistä ja tukijoilta saatavan tuen avulla. Vuoden 2024 konserttisarjan tukijoita ovat tähän mennessä Janakkalan kunta, Osuuskauppa Hämeenmaa, Janakkalan Osuuspankki, Janakkalan Seurakunta ja Tervakosken paperitehdas.

Musiikkipäivien liput tulevat myyntiin marraskuussa joululahjatarjouksen kera.